Skal du have flyttet nogle store møbler?

20 maj 2022
Steffen Hansen

advertorial

Det er aldrig nemt at skulle flytte. Der er mange ting, der skal slæbes op ad dine trapper og mange ting der skal løftes ned og pakkes væk. Har du nogle møbler, der er særlig besværlige, så kan du læse med i dette indlæg. Vi vil tale om nogle tips og tricks, der kan hjælpe dig med at få dine store møbler ud af din gamle bolig og ind i din nye bolig uden alt for mange problemer.

 

specialtransport

 

Få folk til at hjælpe dig

Dette er det vigtigste tip. At forsøge at flytte møbler selv er normalt en opskrift på en katastrofe. Selv om du er stærk nok til at løfte noget, kan du måske ikke kontrollere det godt nok til at forhindre, at det går i stykker eller beskadiger noget andet. Så bed dine venner og familie om hjælp. De vil med glæde give en hånd med og det vil gøre hele processen meget lettere.

 

Hyr specialtransport

Hvis du har møbler, der er for store eller for tunge til at flytte uden professionel hjælp, bør du overveje at hyre et firma, der har specialiseret sig i at flytte tunge møbler. De vil have det nødvendige udstyr og den nødvendige erfaring til at få dine møbler flyttet sikkert og effektivt.

De kan eventuelt transportere dit møbel hen til dit nye hjem. Det kan både være store møbler eller et helt klaver. Du kan finde disse typer af firmaer gennem Google eller ved at spørge dit netværk.

 

Skil dem ad, hvis du kan

Nogle gange kan det gøre det meget nemmere at skille dine møbler ad før du forsøger at flytte den. Dette gælder især for store møbler som f.eks. skabe og kommoder. Hvis du kan skille dem ad og flytte dem i separate dele, er det meget nemmere end at forsøge at flytte dem som et stort stykke.