Send en pakke – nemt og sikkert

10 september 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle sende en pakke, og har du aldrig prøvet dette før? Så kan du med fordel benytte pakke.dk. Pakke.dk er en dansk forsendelses portal som samarbejde med de større danske og internationale forsendeless og distributions operatører PostNord, UPS, DHL, TNT, FedEx, DAO, BRING, GLS og JetPak.

På hjemmesiden pakke.dk kan du se og sammenligne priser på forsendelses løsninger gennem disse operatører og dermed finde den model som passer bedst til dine ønsker og behov. Og så er det relativt nemt at komme videre i processen.

Hvordan kan jeg sende en pakke med hjælp fra pakke.dk?

Det er nemt at finde forsendelse via pakke.dk. Du bruger blot den smarte pris beregner som ligger online på hjemmesiden. Her indtaster du pakkens mål og vægt samt modtagerens adresse. Du kan vælge om pakken skal leveres til døren med ombringning eller om den skal afleveres i en pakkeshop eller pakkeboks hvorfra modtageren selv kan hente den.

Dernæst kan du betale for din forsendelse og her efter modtage en pakke label til udprintning og påmontering. Derpå er det ellers bare at komme af sted med pakken til nærmeste relevante pakkeshop således at denne kan afleveres til forsendelse. Du kan selvfølgelig også vælge afhentning af pakke på din egen adresse hvis pakken er for stor eller for tung til at indlevere i en pakkeshop. Så vil der komme en fragtmand forbi og hente pakken til et på forhånd aftalt tidspunkt.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg sender pakker?

Skal du send en pakke er det en god idé på forhånd at læse op på de regler der gælder desangående. Skal du for eksempel sende en pakke til udlandet gælder der regler for indførelse af forskellige varer. Og så er der også told reglerne at tage hensyn til. Læs mere på pakke.dk