Sådan får du fingrene i skillevægselementer

17 februar 2021
Silje Hansen

Kigger vi nærmere på byggebranchen, så er der kommet smartere og smartere metoder til, når der skal bygges. I den forbindelse er det ikke til at undgå betonelementer, som er en overordnet betegnelse for forskellige elementer, der støbes i beton, herunder også skillevægselementer.

Skillevægselementer, og betonelementer generelt, er en utrolig effektiv måde, du kan komme i mål med et byggeprojekt på. Du har nemlig mulighed for at få produceret elementer i lige de mål, du har brug for, og så får du dem leveret færdige ude ved den byggeplads, der arbejdes ved. Det er derfor også en helt anden måde at bygge på, end når der arbejdes med klassisk murerarbejde. 

Det helt store spørgsmål er naturligvis bare, hvordan du får fingrene i skillevægselementer. Det kigger vi derfor nærmere på herunder. 

Sådan finder du skillevægselementer

Skillevægselementer kan du få produceret fra bunden i lige de mål, og med den overflade, der passer til dit byggeprojekt. Til dit held så findes der firmaer, som ikke arbejder med andet end at producere denne type betonelementer – og naturligvis de mange andre betonelementer, der også findes. 

Når du skal finde det firma, du vil bruge til dit byggeprojekt, så er det ikke nødvendigt, at du kun søger lokalt. Der findes nemlig firmaer, som kan levere skillevægselementer til hele Danmark. Du har derfor ekstra god mulighed for at få det bedst mulige firma på opgaven. 

I og med at skillevægselementer skal bruges i et byggeprojekt, så er det alfa og omega, at sikkerheden omkring elementerne er i top. Hør derfor også gerne ind til, hvordan firmaet tester og kvalitetssikrer deres skillevægselementer. Dette har nemlig utrolig meget at sige for det produkt, du ender med at få i hænderne. 

Når du vil have det bedst mulige firma på opgaven, så kan du overveje at kontakte thomas praefab til at producere dine skillevægselementer.