Læs bloggen ved et kursussted

26 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når man har at gøre med et kursussted, så tror man måske, at de holder tæt på kroppen, hvad man kan få ud af dem, før man betaler for at komme på et kursus, og selv her kan det være begrænset til, hvad man får ud af dem, fordi det holder sig til at finde sted, mens man er hos dem og ikke forud eller efter.

Sådan kunne det især være i gamle dage, når man skrev sig op til kurser ved at ringe til et sted, møde op fysisk eller udfylde en blanket.

På den måde var det også begrænset, hvad man kunne få ud af dem forud, og det var måske mest kursusmateriale til undervisningen, man fik før eller på første dag, og det skulle man også aflevere bagefter.

Hvis man mødte op fysisk, var man måske heldig, hvis man fik en pamflet i hånden.

Kurser

Kursussteder tilbyder så meget mere 

Men det er blevet noget helt andet nu om dage, hvor man finder de fleste kursuser på nettet online fra et kursussted.

Så kan man sætte sig ned og læse udbuddet af kurser, og hvad man kan vælge, og hvad man får ud af det.

Men er man heldig, så er der undervisere eller gæsteskribenter, som der skriver blogindlæg på hjemmeside også, som man kan læse ved siden af, om det har noget med ens forestående kursus at gøre – ellers kan det jo komme på tale senere.

Den blog bliver formentlig også opdateret løbende, så der er noget nyt at komme efter, og det er da rart, så man føler, at man får noget ud af dem, selv før man har betalt.

Det er jo også en måde for dem at vise, at de faktisk evner at give dig det, som du gerne vil undervises i, når de viser deres evner frem på forhånd.