Kør flot, komfortabelt i miljørigtigt med en BMW I3

Kør flot, komfortabelt i miljørigtigt med en BMW I3

Nu kan du køre i luksus bil, samtidig med at du tager hensyn til det omgivende miljø, og sparer en masse penge i afgifter. Lyder det for godt til at være sandt. Det er da faktisk ikke – det er både godt og sandt! BMW I3 er løsningen på dine spekulationer om, hvorledes du skal kombinere dit behov for eksklusivitet og komfort med dit ønske om at handle miljørigtigt og samtidig ikke bruge for mange penge på transport.

En introduktion til BMW I3

BMW I3 kom på markedet i 2013 som ren elbil. Den lille kompakte bybil blev lanceret med en elmotor og et batteri, hvilket gør bilen 100% fri for udledning af de skadelige partikler, som forurener vort bymiljø. Med en BMW I3 kan du færdes sikkert inden for en vis radius – bilen er perfekt til bykørsel og småærinder, og har du ikke langt til arbejde, kan du med fordel bruge din BMW I3 til din daglige transport. Bilen egner sig dog ikke til pendlere, som skal tilbagelægge lange afstande på daglig basis. Batteriet skal trods alt lades op med jævne mellemrum – og her har du i byen fordelen af de mange dedikerede parkeringspladser med indbygget ladestation.

Skal du bruge din BMW I3 til at køre lidt længere strækninger, kan du vælge hybrid modellen, som kommer med en lille benzinmotor. Benzinmotoren kan hjælpe med at lade på batteriet under kørslen, således at dettes levetid forlænges betydeligt. Og så har hybrid modellen en rækkevidde på op til 340 km, hvilket forøger din aktivitets radius betydeligt.

Køb brugt BMW I3

Hvis du ikke er helt klar på at skulle betale nyprisen for en bybil, kan du købe brugt BMW I3 online hos Biltorvet.dk Her kan du se annoncer fra brugtvognsforhandlere over hele Danmark samt de BMW I3 priser, som gælder for brugte udgaver af den populære bil.