Hvorfor købe håndvægte til hjemmetræning?

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Hvis du af og til har svært ved at tage dig sammen og komme ned i fitness centeret er der en vis idé i at kunne træne hjemme. Det kan være at du bor langt fra det nærmeste fitness center, eller at du bare ikke finder idéen om at træne i et fitness center særligt tillokkende.

Det er dog vigtigt at du med jævne mellemrum sørger for at styrke musklerne i din krop. Især hvis du ikke laver hårdt fysisk arbejde eller på anden måde får belastet dine muskler. Derfor er det en god idé at have et antal remedier til hjemmetræning, her under et sæt gode håndvægte.

Hvor kan jeg købe gode håndvægte til privat brug?

Hos Fitnessgruppen finder du et stort og velassorteret udvalg af håndvægte i god og solid kvalitet. Fitnessgruppen forhandler sports og trænings udstyr til såvel private brugere som til erhvervs kunder, for eksempel fitness centre, idræts foreninger og sports klubber.

Hos Fitnessgruppen kan du finde netop det sæt håndvægte du søger, uanset om du er i markedet efter faste eller justerbare håndvægte. Fitnessgruppen forhandler håndvægte og udstyr hertil fra anerkendte brands så som Peak Fitness, Omni Select, MX55, FG Sport og Powertec.

Du kan vælge imellem de lækre neopren håndvægte som giver et godt og fast greb, de smarte justerbare håndvægte som du selv kan bygge op, og så fitness håndvægte som egner sig til eksempelvis aerobic eller step. De professionelle håndvægte kan veje helt op til 70 kg stykket, hvor neopren håndvægtende fra Peak Fitness typisk vejer mellem et og otte kilo.

Når du bestiller håndvægte hos Fitnessgruppen kan du vælge at få dine håndvægte leveret inden for få arbejdsdage, eller selv afhente dem i den fysiske butik i Århus. Du kan læse meget mere, og bestille dine billige håndvægte online, på Fitnessgruppen.dk