Få hjælp til forholdet med parterapi i Hellerup

02 august 2021
Astrid Pedersen

Føler du at dit parforhold er kørt af sporet, og har du og din partner svært ved at få det på ret køl igen? Så kan der være hjælp at hente hos en parterapeut.

Dårlig kommunikation i parforholdet fører ofte til ubalance

Mange af de problematikker som opstår i parforholdet skyldes dårlig kommunikation. Når man taler forbi hinanden eller kommunikerer på forskellige måder kan der hurtigt opstå irritation, frustration, og der af følgende diskrepans.

Nogen gange skal der ikke mere til end at parterne lærer at tale samme sprog. Lærer man først at sætte ord på problemerne vil disse være nemmere at løse. Og så vil balancen i parforholdet kunne genoprettes gennem terapi af forholdsvis kort varighed.

Utroskab og tillidsbrud – få hjælp hos en parterapeut

Blandt de andre problemer i parforholdet finder vi selvfølgelig utroskab. Utroskab kan være utroligt sårende for den svigtede part. Det kan føles som om sårene aldrig vil heles og at det er umuligt at klinke de skår som er gået i parforholdet.

Hvis I synes at der stadig er noget at kæmpe for, eller I for eksempel ikke ønsker at lade utroskab ødelægge livet for jeres børn, er det dog muligt at komme videre ved hjælp af parterapi.

Med parterapi kan I få lov at dele jeres frustrationer og få en professionel terapeuts hjælp til at overkomme de vanskeligheder som måske i sin tid førte til bemeldte utroskab. Og så vil I måske endda kunne komme styrket ud på den anden side, med det gode forhold i behold.

Hvor kan vi gå til parterapi i Hellerup?

Er du og din partner således på udkig efter en dygtig parterapeut, og er I bosat nord for København? Så kan I med fordel vælge den dygtige og erfarne parterapeut Camilla Wisøfeldt. Du kan læse mere om psykoterapeut Camilla Wisøfeldt, og booke tid til en konsultation, på camillaw.dk