Få en lavere varmeregning med udskiftning af vinduer

06 april 2022
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

I disse tider med høje varmepriser er der mange, der tænker over, hvordan de kan sænke deres varmeregning, så de ikke bruger så mange penge på varme. En mulighed er selvfølgelig at slukke eller skrue ned for varmeapparaterne, men det skal jo også være behageligt for dig at være i din bolig. 

Derfor er det værd at se på de steder, hvor varmen kan slippe ud af din bolig. Det er blandt andet ved alle vinduesåbninger. Har du i dag ruder med kun to lag glas, kan der være en del penge at spare på dig på varme ved, at du skifter ruderne ud med energiruder. De er tykkere og holder derfor på varmen. Hvis du alligevel skal have skiftet dine ruder, er det derfor oplagt for dig at vælge at få skiftet dem. 

Måske har du overvejet det, men har regnet ud, at det vil blive dyrere for dig at skifte til lavenergiruder frem for almindelig tolagsruder. Selvom prisen på ruderne er højere, vil du dog hurtigt have det tjent hjem, når du ikke bruger lige så mange penge på varme. 

udskiftning af vinduer falster

Få hurtigt skiftet dine ruder med hjælp fra professionelle 

Det er selvfølgelig et stort arbejde, hvis du selv skal skifte dine ruder. Derfor kan det godt betale sig for dig, at du vælger at få professionelle til at hjælpe dig. De kan nemt og hurtigt udskifte ruderne, så du ikke længere behøver at bekymre dig om, at varmen slipper ud den vej. 

Bor du i nærheden af Nykøbing Falster, kan du for eksempel henvende dig til BP Glas. De har stor erfaring med at skifte ruder, og du kan derfor være sikker på, at de kan hjælpe dig. Det er lige meget, om du skal have sat lavenergiruder eller tolagsruder op, men de anbefaler selvfølgelig altid lavenergiruderne, da det giver et bedre indeklima. Læs mere på https://bpglas.dk/index.php/thermo-og-energiruder/.