Få den bedste mad ud af huset hos kokken-jomfruen.dk

11 oktober 2021
Miranda Denise Rendboe

advertorial

Skal I snart holde julefrokost, familiefødselsdag eller et andet arrangement? Så fås det bedste mad ud af huset hos kokken-jomfruen.dk

Kokken og Jomfruen har leveret mad i 50 år og er kendt for deres fleksibilitet, gode service og kvaliteten af maden, som de leverer. Hos Kokken og Jomfruen serveres der lækker velsmagende dansk mad. 
Om du skal bruge mad til spontane arrangementer eller længere ud i fremtiden, så står kokken og jomfruen klar. 

De festlige sammenkomster kan bestå af konfirmation, 50 års fødselsdag, julefrokost, firmaarrangement og meget mere. Til festlige sammenkomster er maden og drikkelsen en del af hyggen og dermed kulturen. Ved hælp af Kokken og Jomfruen skal du ikke bruges timevis, hvis ikke dagevis, på at slide og slæbe i køkkenet. I stedet kan du slappe og koncentrere dig om andre ting. 

Sammenkomster kan være stressende

Sammenkomster kan være stressende, især hvis man har familie og arbejde ved siden af, og derudover står som ofte den eneste og skal arrangere en fest. Laver du selv maden, vil der også altid være en bekymring og et pres i forhold til, om det nu er godt nok. Med Kokken og Jomfruen som service, skal du ikke bekymre dig, men bare stole trygt på dem for de laver lækker mad og leverer til tiden. Det smager, som var det hjemmelavet, som mor gjorde det i gamle dage, eller som bedstemor gør det til jul. 

Til sammenkomster er det høje humør, grin, traditioner, humør, mad, drikkelse, fællesskab og eventuelt musik en del af hele oplevelsen. Kokken og Jomfruen leverer både frokost og aftensmad. Desuden kan du vælge mellem favoritjulefrokost, fødselsdagsbuffet, vælg-selv-julebuffet og meget mere. 

Du kan få hjælp og rådgivning gennemkundeservice alle ugens syv dage. En klassisk julefrokost med seks retter fås for eksempel fra 89 pr. kuvert. den inkluderer både tarteletter, andelår, ris a la mande, og i sidste ende skal alle nok blive mætte og tilfredse.