Få råd til din drømmebil med flexleasing

Få råd til din drømmebil med flexleasing

Drømmer du om at blive flot kørende i en luksusbil – for eksempel en lækker Ferrari eller Porsche – men har du ikke råd til at gå ud og købe én? Så kan du overveje at lease din næste bil, eventuelt ved flexleasing eller del-leasing.

Hvad er forskellen på flexleasing og del-leasing?

Inden for leasing, findes der to typer, som umiddelbart er de mest anvendte, når det gælder leasing af biler, nemlig flexleasing og del-leasing. Det er vigtigt, at du kender til de grundlæggende forskelle på de to forskellige former for leasing, inden du kaster dig ud i at lease en bil, uanset om der er tale om en standard bil eller en bil i luksus klassen. Der er nemlig forskel på de fordele, de to forskellige typer leasing har, alt efter om du leaser som privat person eller i virksomheds øjemed. Del-leasing anvendes primært, når der er tale om leasing af en firmabil, som også skal kunne bruges privat af den ansatte. Med del-leasing fritages den ansatte for beskatning af bilen, og arbejdsgiver sparer ydermere en del af udgiften til den leasede bil. Den ansatte betaler kun for den procentdel af udgifterne, som opstår i forbindelse med privat brug af bilen.

Flexleasing er derimod en særdeles fordelagtig leasing model for private, som gerne vil lease en luksusbil. Her deles registrerings afgiften nemlig ud på den samlede leasing periode, i stedet for at skulle forfalde med én gang i forbindelse med registrering af bilen. Dette gør udgiften lidt mere overkommelig, idet registrerings afgiften pt ligger på 150% af bilens værdi, hvilket bevirker, at bilens nypris bliver helt astronomisk. Når leasing perioden er udløbet, er registreringsafgiften betalt, og bilen kan sælges videre til en ny køber.

Leasing af luksusbiler hos specialcars.dk

Hvis du har lyst til at prøve at lease din næste bil, kan du med fordel kontakte specialcars.dk – her finder du leasing biler fra mærker som Maserati, Mercedes, Audi Ferrari og Porsche til gode leasing priser.