En regnmåler er en praktisk hadegave

09 december 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Er du typen, der har svært ved at tage hele gaveræset seriøst? Men kan du alligevel ikke lade være med at give en gave? I det tilfælde kan det være en god ide, at du giver en regnmåler. Det er nemlig en praktisk hadegave.

Regnmålere er i sig selv smart nok. Det er et metalstativ med et målebæger, der kan opsamle regn. Dermed bliver det altså muligt for haveejeren at finde ud af, hvor meget vand der er faldet i vedkommendes have. Det kan hjælpe vedkommende til at finde ud af, hvor meget han eller hun skal vande sine planter i haven. Er der faldet meget regn, har de jo ikke brug for at blive vandet. 

Det lyder jo alt sammen meget praktisk, så hvorfor er det så lige, at en regnmåler er en hadegave? Det skyldes, at du kan få regnmålere med alle mulige fjollede figurer på. Det kan for eksempel være fugle med hatte og briller, frøer med paraplyer, cykler, køer og meget andet. Super kitchede figurer, der er med til at gøre regnmålerne til lidt af en hadegave. 

Et af de steder, hvor du kan finde sådan nogle regnmålere, er på webshoppen gladegaver.dk. De har et stort udvalg af regnmålere, og du vil derfor nemt kunne finde en, der vil være den perfekte hadegave. Se mere her

image

Sådan sætter du regnmåleren rigtigt op

Selvom en regnmåler bliver givet som en hadegave, kan den jo stadig godt bruges i haven. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du fortæller haveejeren, hvordan han eller hun kan sætte den rigtigt op. 

Først og fremmest er det vigtigt, at regnmåleren ikke står i læ af noget. Der skal derfor være et par meter til høje træer eller bygninger. Derudover er det vigtigt, at den står omkring en meter over jorden. Du må altså ikke placere den på noget.