Emaljering af badekar – når badekarret skal være flot igen

26 juli 2019
Astrid Pedersen
Emaljering af badekar - når badekarret skal være flot igen

Er dit hus eller din lejlighed forsynet med et badekar i eget badeværelse, er du måske i besiddelse af et uvurderligt aktiv. Hvis badekarret ellers er intakt bortset fra overfladiske misfarvninger og pletter – som måske nok er uappetitlige, men ikke kritiske – kan dit gamle badekar faktisk repræsentere en vis værdi for din bolig.

Overvejer du at sælge huset eller lejligheden inden for en overskuelig tidsramme, bør du i hvert fald tænke dig grundigt om, inden du skrotter badekarret. Selv om du ikke selv nyder et dejligt langt karbad i ny og næ – og selv om det slidte badekar måske ikke ligefrem indbyder hertil – er der nemlig en vis ræson i at sætte badekarret i stand frem for at skille sig af med det.

Badekar – en eftersøgt vare på boligmarkedet

Der er nemlig rigtig mange boligsøgende, som går efter boliger med badekar. Det drejer sig især om yngre par og småbørns familier, da disse har fået øjnene op for de mange forskellige og praktiske anvendelses muligheder, der ligger i et rummeligt badekar.

Familier med små børn vil kunne gøre badetid til hyggetid, idet det alt andet lige er meget sjovere for de små at modtage deres daglige bad i et stort og lækkert badekar, i selskab med mor eller far samt diverse legetøj og morsomme sæbebobler. Når aften badet er vel overstået, kan mor eller far slappe af og slippe hverdagens spændinger i et langt, varmt karbad tilsat duftende olier eller blødgørende salte. Og så er et badekar utroligt praktisk i forbindelse med iblødsætning af vasketøj, hvilket de fleste småbørns familier kan skrive under på er nødvendigt fra tid til anden.

Når badekarret skal sættes i stand, bør du kontakte en professionel håndværker, som på få timer kan tilføre dit badekar ny emalje. Læs mere om emaljering af badekar på emaljering-af-badekar.dk